Bademli İlkokulu
Bademli Mah Bismil Diyarbakır
bismilbademliilkokulumeb.gov.tr

VİZYON

Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Normal Eğitim

Ingilizce

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Bismil merkezine 33 km, Diyarbakır merkeze 84 km mesafededir. Okula öğretmen ulaşımı özel araçla sağlanmaktadır.

Mahalle(Köy)

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda 6 öğretmen ve bir idareci görev yapmaktadır. Okulumuzda toplam 72 öğrenci mevcuttur.